Golfudstyr i England

OnlineGolf er Englands største online golfbutikGolfudstyr er dyrt i Danmark, men heldigvis er der mange penge at spare ved at købe golfudstyr i England. Skal du alligevel til London bør du unde dig selv et besøg i en af de store golfbutikker som fx Nevada Bobs, American Golf eller Cetral London Golf Centre (se links til butikker i det centrale London). Og når du nu er i byen, hvorfor så ikke afprøve dit udstyr på en af de berømte golfbaner omkring London!

Er det ikke lige dig at slæbe tunge jern med på flyet, så prøv at besøge en af de lige så velassorterede engelske netbutikker, hvor du kan få alt, hvad hjertet begærer og mere til! Sammenlignet med de svenske priser, er der ingen tvivl om at golfudstyret er betydeligt billigere i England. Selv fragten taget i betragtning.


Onlinegolf.com er den største og mest besøgte online golfbutik i Storbritannien. Netbutikken har et kæmpe varesortiment af  jern, golf bolde, bags, sko og tøj mm. i alle de kendte mærker. Der er også masser af tilbud på udgående modeller. Kundeservice fungerer fint. Ved salg til Danmark leveres varen hurtigt med DPD eller TNT. Prisen, som du ser på din bestilling efter betaling ved kassen, er den endelige pris ved levering til Danmark. Der påføres ingen yderligere afgifter eller forsinkelse ved din toldgrænse. Leveringsgebyret for danske ordrer er for tiden £10 dvs. ca. 90 DKK, og leveringstiden er 3-6 dage.

 

Besøg Onlinegolf.co.uk

 

Category: London, netbutikker  Tags:  Comments off
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.