Legetøj: Sylvanian Families

Køb Sylvanian kaninerne på eBay i EnglandDe små kære kaniner fra Sylvanian Families er både elskede og frygtede blandt os forældre. Der er ingen tvivl om deres nuttetheds-faktor og vores pige kan lege timevis med dem, men de koster som et ondt år for at være helt ærlig.. Vi har for nylig vendt blikket med England, hvor vi på eBay.co.uk af 2 omgange har købt et stort hus og en masse inventar til kaninerne, og selv inklusive fragten til Danmark, kan det klart betale sig. Vi bestilte hos en legetøjsbutik, så vi var rimeligt sikre på ikke at blive fuppede, og varerne kom da også allerede om mandagen, selvom vi først bestilte om fredagen.

Selvom Sylvanian kaninerne stadig er dyre i England er de næsten halv pris af hvad de normalt koster i Danmark. Så, hvis du kommer til England og har små børn hjemme, skulle du måske købe et par billge Sylvanian Families dukker eller legetøj! Og hvis du foretrækker at handle online, så prøv at se på eBay.co.uk om der skulle være et godt tilbud.

 

Handler du hellere hos Amazon, så har de også billige Amazon – Sylvanian Families, selvom prisen ikke er lige så attraktiv som på ebay.

 

Category: Uncategorized  Tags: ,  Comments off
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.