6 Apps der gør din Shoppingtur i London Billigere og Sjovere

Hvis ikke du har været i London før, kan det godt være svært at vide hvordan man begærder sig med et metro­ og bussystem der er noget mere kompliceret end vores egne. Her får du gode råd til hvordan du hjemmefra kan forberede din shoppingtur en smule bedre.

ATM Hunter

Brug denne app til at finde hæveautomater ud fra din GPS’ lokation, eller vælg en specifik bank du gerne vil hæve penge fra. Denne app er udviklet af Mastercard, og er til rådighed kvit og frit. Du kan selvfølgelig også finde hæveautomater der tager andet end Mastercard.

Det absolut bedste aspekt ved ATM Hunter, er at den finder de hæveautomater der ikke blot er tættest på dig, men den giver samtidig en liste over priserne på hævegebyrer, så du ikke kommer hjem til en ekstra regning for at have hævet kontanter på Piccadilly Square.

Wriggle

Skal du ud og spise, eller bare have en kop kaffe et sted, så prøv Wriggle. Denne app er en handy lille sag, som har samlet en masse uafhængige cafeér, restauranter og kaffebarer, som alle kan byde ind med tilbud på dagens menu, tilbud på tirsdags kaffen direkte via app’en. Så hvis du har denne app installeret på din shoppingtur, så kan du altså få rabat en masse steder du ellers ikke ville have fået rabat. Udviklerne bag denne app har valgt at lade de store kæder være foruden, det vil sige at du udover en god rabat og autentisk oplevelse, altså samtidig støtter de lokale “mom and pop stores,” fremfor de store corporate virksomheder såsom Starbucks og McDonald’s.

Tube map

Hvis du er på weekendtur i london, så skal du sikkert med den offentlige transport før eller senere. Der er hundredevis af mobile app’s specifikt designet til London, og med god grund. Det kan være let fare vild i undergrunden og de mange metro stationer, men med Tube map kan du hurtigt og simpelt finde vej til dine ærinder, få oplysninger om priser, zoner og tillæg. Denne app er et godt bud på “London’s Rejseplan.” Det specielle ved denne app, er at den virker selvom du er offline, du behøver altså ikke bruge dyrebare kroner på mobil og teledata, når blot du har hentet den hjemmefra. Eneste minus er at den ikke også virker til busser, så der skal man altså hente en seperat app.

Live London Bus Tracker

Når du er kommet op fra metroens undergrunds baner, så er chancen at du skal videre med en af London’s famøse røde busser. Hvis du gerne vil have hjælp til at komme helskindet fra A til B, så kan du hente denne app. Med en aktiv data forbindelse kan du få live­tider på samtlige af London’s busser, se afgange, ankomster, priser, zoner, tillæg, forsinkelser m.m. App’en kan også huske hvilke ruter du før har taget, så hvis du har shoppet vildt hele dagen, og ikke lige kan huske hvordan du kom fra dit hotel til Big Ben, så er der hjælp at hente her.

Hype

Hvis du ikke har hele dagen planlagt, men derimod leder efter sjove og spændende begivenheder og events, så kan du downloade Hype app’en. Denne app kører på geolokalisering, og underretter dig om nærliggende koncerter, konkurrencer, meetups og meget mere. Så hvis din aftale har brændt dig af, eller du er træt af at shoppe Burberry, så giv denne app et forsøg, og kom ud nogle steder i London hvor turisterne normalt ikke kommer.

Regent Street

Med denne app kan du blive underrettet om gode tilbud og dagens deals via Beacon teknologien, altså når din smartphone kommer i nærheden af nogle fysiske placeringer strategisk placeret på det store shopping­stræde Regent Street. Det er forretningerne på gaden som har taget initiativet som i den grad må siges at gøre den i forvejen populære shopping gade, til et absolut must see for alle der besøger London.

Konklusion

Dette var blot et lille udpluk af de mange app’s som med fordel kan gøre din tur til London både sjovere, billigere og måske også lettere at finde rundt i.

Category: Uncategorized  Comments off
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.